Vergaderen in een inspirerende omgeving?


 

Een vergadering of brainstormsessie van uw bedrijf in het Besiendershuis? Binnen de muren van dit 16e eeuwse monumentale pand heerst een ontspannen sfeer en komen de ideeën vanzelf. Het Besiendershuis met zijn rijke verleden biedt bedrijven een inspiratievolle omgeving.

Het Besiendershuis aan de Waalkade is de stille getuige van een bewogen geschiedenis. Met zijn 500 jaar is dit het oudste woonhuis van Nijmegen dat door de jaren heen overeind gebleven, een inspirerend eilandje uit het verleden. Binnen in dit monument kunnen bedrijven en instellingen een stapje terug doen: even weg van de dagelijkse drukte om op afstand de zaken helder te bezien. Tussen de muren van dit culturele erfgoed borrelt de creativiteit vanzelf op.

Lang geleden bood het huis onderdak aan de besiender, de man die het tolgeld moest innen van de passerende  schepen op de Waal. De authentieke elementen vormen een bijzonder vergaderdecor: de historische schouwen, de glas-in-loodramen en de unieke hangkamers. De programmadirecteuren van het Besiendershuis, Corrie Kuijs en Jan-Wieger van den Berg, verzorgen desgewenst voorafgaand aan uw vergadering een korte presentatie over de geschiedenis van het pand en het huidig gebruik als cultureel centrum.  

 


Onze vergaderarrangementen

U kunt de benedenverdieping van het Besiendershuis voor minimaal één dagdeel (4 uur) huren, voor vergaderingen vanaf 3 tot maximaal 12 personen.

Prijs per dagdeel € 250,-.  Daarbij heeft u de keuze uit drie vergaderarrangementen:  

 

A. Vergaderen en op de koffie bij de Besiender

Vergaderen met koffie, thee, water met limoen en munt, schaal appels, fair trade koekjes.

Prijs p.p. € 7,50.  

 

B. Vergaderen en lunchen bij de Besiender

Arrangement A aangevuld met een lekkere lunch met biologische broodjes.

Prijs p.p. € 20,-.

 

C. Vergaderen en dineren bij de Besiender

Arrangement A aangevuld met een diner (wereldkeukenbuffet met vlees en vegetarisch). Prijs p.p. € 32,50

 

Voor alle arrangementen:

Wijn per glas € 3,50

Besiendershuis speciaalbier per fles  € 5,00

Fris per glas € 2,50  

 

U kunt kosteloos gebruik maken van beamer, grootbeeld flat screen en wifi. Een gastvrouw/gastheer staat klaar om het gezelschap te ontvangen.

Als u dat op prijs stelt geven wij een korte presentatie over de geschiedenis van het pand en huidig gebruik als verbindend cultureel centrum.

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Speciale wensen of aanpassingen in overleg mogelijk.


 


Vergader en steun het Besiendershuis

Het Besiendershuis is een project van stichting NOX. Het Besiendershuis initieert innovatieve en geëngageerde kunst- en cultuurprojecten. Met de nadruk op nieuwe verbindende samenwerkingsvormen tussen partners uit de cultuurwereld, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Door gebruik te maken van deze unieke vergaderlocatie steunt u de doelstellingen van het Besiendershuis.  

 

Boeken?

Neem contact op met Corrie Kuijs: info@besiendershuis.com

 


Wereldkeuken

Voor het dinerbuffet werken wij samen met de catering van Wereldkoks. In deze kookstudio werken mensen uit verschillende culturen en met verschillende achtergronden die tegelijkertijd een opleiding volgen. In dit buffet laten zij u de wereld proeven.

 

Ambachtelijk Besiendersbier

De Nijmeegse microbrouwerij Donderwolk brouwt ambachtelijk speciaalbier dat nimmer voorspelbaar is. Variërend van krachtig tot fris en van donker tot licht. Voor het Besiendershuis brouwde Donderwolk een speciaalbier dat u na een succesvolle vergadering in ons pand ongetwijfeld goed zal smaken.