DE LANGE ADEM VAN HET KORTE VERHAAL EN HET ULTRAKORTE LIEDJE

• muzikaal-literair programma in het Besiendershuis en op Festival Op 't Eiland

In het Besiendershuis aan de Steenstraat 26 in Nijmegen is op zaterdagavond 14 juli publiek welkom bij een feestelijke try-out-voorstelling die helemaal in het teken staat van De lange adem van het korte verhaal en het ultrakorte liedje, met Carlo Lammers en Ilona Verhoeven. 
Dit belooft geen alledaagse avond te worden! Terwijl Carlo alles wat lang is op de proef stelt, dreigt Iloon lekker de tijd te nemen. Bereid je voor op een fantasierijke reis met talloze overstapmomenten in de vorm van halveminuutliedjes, gevonden situaties, mini-dialezingen en vrolijke improvisaties. Personages, melodieën, ritmes en andere nonsens - alles moet en zal kort en klein. 
Een geheime tip voor een bijzonder avondje in de benedenstad, ook voor Vierdaagselopers die buiten de gebaande paden willen treden. Met al dan niet lange nazit. Kom gezellig langs, en ga in de Vierdaagse week naar het Festival op 't eiland: op dinsdag- en woensdagmiddag 17 en 18 juli 2018 is De lange adem van het korte verhaal en het ultrakorte liedje een aantal keer te zien tussen 13.00 en 16.00 uur als 'Besiendershuis op locatie'.